Египет
отель SHEDWAN GOLDEN BEACH 3 ***
уважаемые, у кого нить здесь отдыхали туристы????
как он ,отельчик??
уважаемые, у кого нить здесь отдыхали туристы????
как он ,отельчик??
Нормальные 3*, большая часть отдыхающих - немцы.
Цитата(Slivka @ 19.8.2010, 15:41)
Нормальные 3*, большая часть отдыхающих - немцы.
спасибочки!!!
Приэмний, і як правило не дешевий. Поряд з подібною назвою 4*. Якщо не помиляюся на території багато котів (їх ніхто не чіпає, бо вони священні)
Цитата(dantour @ Сегодня, 16:47)
Якщо не помиляюся на території багато котів (їх ніхто не чіпать, бо священні)
Тю... а хіба це проблема? Я от в даймі в рекламнику жила- там котИ спали на столі з чистими тарілками. І ми брали тарілочку, не чіпали ту священну тваринку і тихенько йшли їсти))) Дайму ще й досі жодного разу не пропонувала-скільки б вона не коштувала.
PS Я взагалі котів люблю. У мене така киця вдома є Маркіза Але вона не спить в нас на столі або в посуді)))
PS PS ОЧЕНЬ СОРРИ ЗА ОФФТОП
Цитата(Инна @ 19.8.2010, 16:54)
Тю... а хіба це проблема? Я от в даймі в рекламнику жила- там котИ спали на столі з чистими тарілками. І ми брали тарілочку, не чіпали ту священну тваринку і тихенько йшли їсти))) Дайму ще й досі жодного разу не пропонувала-скільки б вона не коштувала.
PS Я взагалі котів люблю. У мене така киця вдома є Маркіза Але вона не спить в нас на столі або в посуді)))
Так в Туреччині вони не священі ). А мені Дайма до вподоби і харчування там сподобалося, може це із-за котів )))).
Їх дійсно в Шедвані багатенько. Хоча можливо я з іншим готелем поплутав. Можливо в туристів алергія, то треба мати на увазі