Патріотизму - слава!)

МадамШ.
У нас не має жодної україномовної теми. Соромно. Пропоную хоть іноді сюди забігати)

Ось ми, наприклад, були мега здивовані. У нас виявляється нове слово в мистецтві - гваш... поки додула, що це звинча нам гуаш, витратила аж 3 хвилини...
Ви)))
а ще - акварель - аквареля, а ИСПАНИЯ - ЕСПАНА!!! збочення якесь)))
GP YUROK™
О то є супер темою! Дуже вдячний за її створення. Нещодавно до мене завітала одна жіночка яка розмовляла на дуже щирій та чистій українській мові (хм можливо правильніше буде писати "щирою та чистою") так от я з нею розмовлят так ніби я постійно підвантажувався за шо мені було дуже соромно...
МадамШ.
Незважаючи на такі, "новинки" в мові, я думаю нам є, що сказати українською))
bodevejn
а представьте, есть пожарники, есть санэпидемстанция, налоговая.... а будет еще комиссия по мове!
этакие дядечки в вышиванках ходить будут, и вопрошать: "Доколе???!!!!"
ну и взятки само собой брать... не смог менеджер произнести слово украина правильно (с придыхом патриотизма) одна такса, не смог что-нить другое - другая...
Tourdevochka
это будет жесть
GP YUROK™
А що до вишиванки то особисто я маю таку річ))) Чорного кольору з шифону, вишита червоними нитками. І взагалі я постійно коли відїзжаю за кордон то постійно беру її з собою!
А що до комісії то особисто моя думка що кожен може розмовляти будь якою мовою... але чому франзузи не розмовляють італійською?
Ви)))
А чому в Швейцарії розмовляють чотирма державними мовами і нхто нікому пики не б"є??? Давайте не будем превращать турраздел в националистический бред, плиз
МадамШ.
Саме так.. підтримую Ві)))

Ніякого націоналізму тут!! Все те саме що в ПОЗИТИВІ, але пробуємо українською
bodevejn
я вот подумал... проверяющие будут сначала в обычных вышиванках ходить, а потом в связи с развитием бизнеса, в вышиванках со стразами... какие там крутые? от сваровски бывають?
по стразам будут отличительные знаки, типа как шевроны
генералы гламура будут уже не ходить, а организовывать
GP YUROK™
ГГГГ зайшов у вишиванці до когось у офіс і всі почали боятися))))

ПС А по питанню націоналізму так я про таке навіть і не думаю) У мене скрізь є друзі і я всіх поважаю і мене поважають теж. Потрібно просто бути нормальною адекватною людиною
Olla
Хто про красу мови, а кому зразу комісії з перевірками в голові)))))
Мені особисто подобаються такі слова як от Чахлик Невмирущий, Яйко Сподівайко...
Список можна продовжити.
Tatyanka
К сожалению укр не знаю, а на суржике писать не хочу. На вых смотрела по телеку "Трудный ребенок 2", дубляж порадовал такими словами как "маленька падлючко" и еще что-то...тихо плакала ))
Барракуда Сигизмундовна
В ім'я Шевченко й Тичини
Вивчаймо твори і вірші,
Хай сняться українські сни!
А суржику скажімо - Ні!
Сама плохо знаю, в школе не изучала! blush.gif
Squirrel
повернулася вчора з Хмельнику..якы там ввічливі та доброзичливі люди..! на заздрість.. а стосовно книг українською мовою-прочитайте Джерома К.Джерома українською.. або Ільфа та Петрова.. або ті ж Пригоди Карлсона,цо мешкає на даху.. ні в яке порівняння не йде з російським текстом..