Перу
Отже, ситуація: мої улюблені туристи вирішили полетіти в Перу без допомоги ТА, нас відповідно. Придбали авіаквитки і гайда.
"Не прошло и недели" як дзвонять і просять чи не зможемо ми знайти їм якогось російськомовного гіда в Лімі, бо в мовах вони стерільні, а всюди багато цікавого. Отаке. Шановні разделчани, може в когось є контакти якогось російськомовного гіда в Перу?
"Не прошло и недели" як дзвонять і просять чи не зможемо ми знайти їм якогось російськомовного гіда в Лімі, бо в мовах вони стерільні, а всюди багато цікавого. Отаке. Шановні разделчани, може в когось є контакти якогось російськомовного гіда в Перу?
Вже не треба. Сам знайшов
Цитата(dantour @ 3.12.2009, 17:41)
Вже не треба. Сам знайшов
Я б на вашем месте вообще с такими "умниками" не занимался
Цитата(Roman @ 3.12.2009, 17:45)
Я б на вашем месте вообще с такими "умниками" не занимался
В Єгипет і Туреччину сім"ї періодично відправляють + самі в якийсь Тайланд літають. А тут вирішили дикунами.
Обпеклися, будуть розумнішими. Нехай знають, нафіга ТА існують
Цитата(dantour @ Вчера, 18:18)
Обпеклися, будуть розумнішими. Нехай знають, нафіга ТА існують
Не факт. Наоборот могут приехать и по всем разделам расписать, как здорово они слетали и на фига им те ТА)))
В Европе например гида заказывать необязательно. Есть туристические автобусы, там экскурсии на русском также ведутся.... Так что вопрос еще спорный, насколько ваши туристы обожглись(((
Если туристы рекомендуют друзьям- это уже говорит о том, что они ценят менеджера. Просто в данном случае решили сэкономить.