До уваги абонентів ВАТ "Укртелеком"!

Olla
До уваги абонентів ВАТ "Укртелеком"!

На виконання наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 29.09.2008 № 1200 «Про затвердження Плану переходу на перспективну систему нумерації телефонної мережі загального користування України», з 14 жовтня 2009 року змінюється порядок набору міжміських та міжнародних напрямків.

Щоб вийти на міжміську телефонну мережу, необхідно буде замість міжміського префікса «8» набрати префікс «0». Для виходу на міжнародну телефонну мережу замість міжнародного префікса «8-10» – префікс «0-0».Тобто для того, щоб зателефонувати в інше місто, іншу країну чи на номер мобільного абонента потрібно спочатку набрати цифру «0». Після набору «0» (зі стаціонарного телефону) слід дочекатися безперервного сигналу і тільки потім здійснювати набір інших цифр – код потрібного міста, або код мережі оператора мобільного зв’язку без першої цифри «0» в існуючому коді, далі без інтервалу – номер телефону абонента.

Для абонентів Київської області вводиться новий код зони «45» замість «044».

Коди українських міст з 14 жовтня

Для зручності абонентів з 14 жовтня працюватимуть автовідповідачі. Також інформацію щодо порядку набору номерів телефонів можна буде дізнатись за номерами телефонів довідково-інформаційних служб компанії.
Olla
Обратите внимание некиевляне!!!
Придется же звонить любимым операторам.
Mahonya
А как теперь звонить нам? +3844???
Инна
Я так поняла,что мобильные нужно просто набирать 097(номер),063(номер)... Я еще 2 недели назад удалила все +38 со всех номеров.
А с междугородкой я чего-то не поняла.
Olla
Цитата(Mahonya @ Сегодня, 15:08)
А как теперь звонить нам? +3844???

Т.е.?
НАМ звонить скорее всего так: 045-2066464 - например
Просто без восьмерки.
а +38 - это если ты будешь звонить в Украину. +38045..... вот так скорее всего. Во всяком случае с тех же Еги и Европ я звонила именно так.
Mahonya
с мобильных на мобильные можно звонить, например, на мтс +38050... или 050... Но удобнее, чтобы было записано в с кодом страны, т.к. при выезде заграницу нужно будет всё равно набирать с +38

с городских на мобильные, например, на мтс набираем 0 - гудок - 50..., на межгород, например во Львов 0 - гудок - 32..., на международный, например, в питер 0 - гудок - 07812 (7-код РФ, 812 - код Питера)

Если у нас поубирали нули из кодов городов, то получается звонок в Киев, например, из РФ должен быть +3844, или если с городского 8-10-3844...
Olla
Цитата(Mahonya @ Сегодня, 11:08)
получается звонок в Киев, например, из РФ должен быть +3844, или если с городского 8-10-3844

Машуль, читай выше. Не 44 а 45. bahh.gif
Инна
Olla, 45-это код Киевской области, а 44 Киева остался.
Olla
Да? Сорь. Шото я после этого Киева вся такая потерянная)))
Может влюбилась?
Инна
Цитата(Olla @ Сегодня, 11:23)
Может влюбилась?

Таки может быть ! В Киеве так и веет любовью. )))))
angel-passion
Цитата(Инна @ 14.10.2009, 11:30)
В Киеве так и веет любовью. )))))

Ой, девочки.... heart.gif angel.gif
Olla
Цитата(Инна @ Сегодня, 11:30)
Цитата(Olla @ Сегодня, 11:23)
Может влюбилась?

Таки может быть ! В Киеве так и веет любовью. )))))

Значит правильные подозрения.
А с какой стороны должно правильно веять? Вдруг я не под тот ветер попала)))))

Ви)))) шото я в тебя начинаю влюбляться....
Ви)))
Цитата(Olla @ 14.10.2009, 12:19)
Значит правильные подозрения.
А с какой стороны должно правильно веять? Вдруг я не под тот ветер попала)))))

Ви)))) шото я в тебя начинаю влюбляться....

после третьего семинара поженимся?)))
Olla
Цитата(Ви))) @ Сегодня, 12:22)
после третьего семинара поженимся?)))

ого. Я и не подозревала, что у нас все так далеко зашло))) Хотя....